Endelig et lidt borger imødekommende skriv 30. april på debatsiderne omkring linje 9A’s unødvendige ændring væk fra Peter Bangs Vej ind over 2 kalender år. Som et imødekommende kommunalbestyrelses medlem blandt 25 medlemmer har – nemlig Balder Mørk fra SF – vist lidt forståelse for det at være nødsaget, til at gå fra Peter Bangs Vej området til enten Finsensvej eller til Roskildevej.

– Af David M Gerschwald. Ældrerådets 1. suppleant.

Omlægningen af linje 9A er da hammer ærgerlig for alle, men især vore ældre, de gangbesværede og de svagtseende. Kommunens svageste fodgængere, bør det da være en fornem hensyntagen værd for samtlige i Frb Kommunalbestyrelse hurtigst muligt, at finde yderligere budgetmidler ved en tillægs bevilling allerede i år, så ingen unødvendigt skal være nødsaget til at balancere med rollator og paraply mod den unødigt lange tids bus tvangsomlægning af bus 9A.

Foto: Anne Beth Witte

Hvis Balder Mørk mener at der måske kan findes en budgetomlægning fra 2020, hvorfor så ikke en ekstra budgetbevilling hurtigst muligt, så de penge er fundet her midt i 2019, dækkende resten af året 2019? Mange valgte kommunalbestyrelses medlemmer bør prøve lidt af mosten, af det vores dårligst gående udsættes for. Vis nu jeres mod, alle I 25 valgte fra Frb Kommunalbestyrelse.

Vis os alle – evt dokumenteret af Frb. Bladet – at I da godt tør gå turen Peter Bangs Vej til Finsensvej eller Roskildevej skubbende en rollator og opslået paraply i normal dansk regnvejr. Lad os så vurdere jeres lyst til forsat at nægte, de skrøbeligste borgere deres normale busforbindelse. Kom nu ud af busken og prøv dog mosten, så I 25 bedre kan forstå konsekvensen af de mange rimelige indlæg, jeres ”skæve beslutning” omkring linje 9A har bevirket i Frb. Bladet.

Tilsidesæt ikke vore svage i samfundet, men vis mod og forståelse til i det mindste at finde midler for en hurtig tilbage omlægning af linje 9A ad Dalgas Boulevard og Peter Bangs Vej.

Vis dog at I alle kæmper for vores egne borgere, frem for om borgerne i de andre kommuner linje 9A trafikerer blive lidt forsinket.  Kæmper I for jeres egne borgere, så det høres og forstås i de andre kommuner samt hos Movia, skabes der samtidig bedre respekt om Frederiksberg, end at man føler sig solgt for at spare nogle minutter i trafikplanen.