Fra på mandag den 15. marts kan du i medborgercentret på Nordens Plads blive testet for corona med en såkaldt halstest, også kaldet en PCR-test. Det oplyser Frederiksberg Kommune i et opslag på Facebook
 
 
▪I medborgercentret kan du i denne uge få en lyntest med en næsetest i tidsrummet 8-20. Fra den 15. marts ophører muligheden for lyntest med næsetest, der i stedet erstattes af PCR-test. PCR-testene foretages i tidsrummet mandag til onsdag fra klokken 15 til 21:30 og torsdag til søndag fra klokken 8 til 14. Det kræver en tidsbestilling, som du kan bestille på www.coronaprover.dk.
 
▪Ved Zoologisk Have er det nu muligt at få en lyntest med en næsetest i alle ugen dage. Testcentret har åbent fra klokken 9 til 15. Fra den 15. marts er åbningstiderne fra klokken 7 til 19. Det kræver ingen tidsbestilling.
 
▪På Frederiksberg Rådhus og Nititvej 6 er det muligt at få en lyntest med en næsetest. På rådhuset er testcentret åbent mandag til fredag fra klokken 7:15 til 16, mens testcentret på Nititvej har åbent i alle ugens dage fra klokken 7 til 21. Det kræver ingen tidsbestilling.
 
Du skal ikke møde op ved de mobile testcentre, hvis du oplever stærke sygdomssymptomer eller kraftige indikationer på coronasmitte – som for eksempel manglende lugtesans. I stedet skal du bestille tid til test på et af regionens faste teststeder via www.coronaprover.dk.
 
På linket her kan du læse seneste nyt om, hvordan coronaen påvirker Frederiksberg Kommune og den service, de leverer: https://www.frederiksberg.dk/corona