Igår var københavn på den anden ende  i anledning af Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Sikke en fest, overalt så man smilende glade mennesker der var klar til at løbe med vores Kronprins. Nogen havde gjort lidt mere ud af det og var klædt ud med konge eller prinsessekroner, hvilket var en rigtig sød idé.

Jeg var ligeledes klar og havde set frem til denne historiske begivenhed meget længe. Løbeskoene var kridtet og humøret i top.

Alt frem til løbets afslutning har været yderst professionelt, man har løbende modtaget mails med opdateringer, en App har man ligeledes kunne downloade – intet har været overladt til tilfældighederne. Ved selve start området var der (heldigvis) rigeligt med toiletter, køerne kunne være lange, men det gik hurtigt. Som deltager i løbet, synes jeg at alt forløb helt gnidningsløst og har kun ros tilovers for alle dem der har været involveret i dette kæmpe arrangement- Det startede med en idé og blev virkeliggjort ved hjælp af en række dedikeret og passioneret mennesker. Super godt gået!!

Det var en rigtig god rute der var blevet planlagt. Fra Frederiksberg gik turen ind til midtbyen, over Amalienborg Slotsplads til Nyhavn og videre mod Frederiksberg hvor vi alle nåede målstregen på Gammel Kongevej. Overalt på ruten stod folk og heppede, der var sambamusik, diskomusik, Tivoligarden spillede og stemningen var helt fantastisk og det var sådan en enorm god følelse at mærke den positive opbakning fra alle de forskellige mennesker der stod langs ruten.

Efter løbet fik alle tilbudt en vand, et æble og en bolle, hvilket var tiltrængt da man var blevet godt tørstig i varmen. En fin medalje fik vi også – et godt minde fra en dejlig aften til at tage med hjem.

Jeg mødte også gasterne fra Kongeskibet Dannebrog – de havde alle gennemført Royal Run i deres uniform, sikke et fantastisk indslag. Alle nåede i mål inden en time – Så flot!

Hvis der var et løb 2 i dag så snørede jeg med glæde løbeskoene igen og tog samme tur, for sikke en oplevelse og sikke et arrangement og sikke en Kronprins vi har.

Dit Frederiksberg ønsker Kronprins Frederik et stort tillykke med fødselsdagen og tak til Frederiksberg for de utrolig smukke kulisser.