Der er masser af spændende oplevelser for både store og små til flagdagen på Frederiksberg. Alle er velkomne den 5. september på Frederiksberg Rådhusplads fra klokken 13.55.

Livgarden stiller op, det militære isenkram køres i stilling og Hjemmeværnets musikkorps står for musikken, når Frederiksberg Kommune inviterer til flagdag torsdag den 5. september.

Borgmester Simon Aggesen (C) opfordrer alle interesserede til at kigge forbi mellem klokken 13.55 og 16. ”Flagdagen er en uhyre vigtig dag, hvor vi fejrer og anerkender Danmarks udsendte soldater, betjente, sygeplejersker og andre ildsjæle. Det er mennesker, der repræsenterer Danmark på fornem vis, og som risikerer liv og lemmer i bestræbelserne på at skabe en bedre verden. Det fortjener al mulig anerkendelse til dem og til deres familier. Så kom og vær med til at fejre dem på flagdagen,” siger han.

Programmet ser sådan ud:
13.55 – Livgarden stiller op på Frederiksberg Rådhusplads
14.00 – Borgmester Simon Aggesen holder tale
14.10 – Chef for Hærens Officersskole Oberst Nicolas Veicherts holder tale
14.20 – Standene åbner.

Kom tæt på Garderhusarregimentet og deres Leopardkampvogn
Se Ingeniørregimentets bomberydderbus og Rullemarie i aktion
Oplev når Livgarden præsenterer Vagtkompagniet
Mød veteraner i Veterancentrets stand
Få en snak med soldaterforeningerne, KFUM, Hjemmeværnet og repræsentanter for Folk og Sikkerhed
Mød Frederiksberg Kommunes veterankoordinator

15.00 – Borgmester Simon Aggesen og stabschef for Veterancentret Kommandørkaptajn Jannik Taanum Andersen underskriver en samarbejdsaftale, som skal styrke indsatsen for veteraner endnu mere.

Der bor i alt 504 veteraner på Frederiksberg. De er alle inviteret til den officielle del af dagen, og klokken 16 er de sammen med deres familier inviteret til en særlig reception kun for dem og deres pårørende.

Flagdagen på Frederiksberg arrangeres i et samarbejde mellem Frederiksberg Kommune, Danske Veteranhjem, Hærens Officersskole, KFUM Soldaterhjem og Folk og Sikkerhed.

For mere information, læs videre her.