‘Fevine’ åbnede den 1 november, med en placering på den smukke gade Gammel Kongevej 93. En Tattoo-salon med personlighed, varme og masser af kant. Det mærkes straks, når man træder ind. 

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Pigerne bag navnet, Fevine, ved at Tattoomoden ikke er ovre endnu. Den er blot kun lige begyndt og deres indgangsvinkel til åbningen af shoppen har været en smule anderledes. Deres indgangsvinkel er også med ønsket om at skabe en atmosfære, som skulle gøre deres kunder komfortable og trygge.

De har fra starten haft fokus på at udnytte deres hver især kvalifikationer, da de alle sammen kommer fra vidt forskellige uddannelser, hvilket de kan drage nytte af.  Fevine kan definere deres identitet ved at de har fokuseret på at deres lokaler ikke skal minde om den almene tattooshop. De har i stedet valgt at skabe en hyggelig stemning, hvor der er plads til ”hygge” imens man bliver tatoveret.

Navnet Fevine er et overordnet navn på alle artister i shoppen. Konceptet er innovativt og moderne da de ønsker at synet på tatoveringsverden skal ses som en måde at udsmykke kroppen på, udtrykke sig eller se det som kunst på kroppen. De ønsker at skabe det perfekte design, perfekt for dig som skal bære det resten af dit liv.

Klinikken indeholder forskellige artister med erfaring indenfor tatoveringer, piercinger, vipper, negle m.m Tatoverings priser: Priser for tatoveringerne er forskellige fra de forskellige artister, og ligger mellem400- 1000 kr i timen.

Dit Frederiksberg har været på besøg, så kig med indenfor her eller følg med på Fevines Facebookside her. Den personlige streg betyder jo ALT!