Musikmuseet på Rosenørns Alle, indeholder alle de ingredienser for at du kan blive ét med musikkens særlige magi. Når du træder ind i det skønne museum, starter rejsen tilbage i historien og du kan opleve alt fra lurer til amøbeviolin, samt mærke på fremtidens vilde musikunivers, bliv DJ for en dag og prøve det fascinerende fremtidsinstrument Omni.

Du bliver omfavnet af skønne og historiske musikinstrumenter igennem 3000 år, fra Europa, Asien og Afrika fra bronzealderen og frem til lige NU.

Den nyindrettede udstilling er opdelt i to spor – et spor, som omhandler udviklingen i Danmark fra bronzelurerne, og et spor, som tager udgangspunkt i Middelalderen og fortsætter op gennem de europæiske tidsperioder, indtil begge sporene mødes i globaliseringen i det 20. århundrede. Musikmuseets samling omfatter også et omfangsrigt bibliotek, arkiv og billedsamling. Der er også forskellige arrangementer, f.eks. skattejagter hvor man kan gå på opdagelse i både instrumenterne og lydene.

Dit Frederiksberg’s to fotografer, Jesper Thode Larsen og Anne Beth Witte, var på besøg forleden. Se deres billedeserier lige her eller kig forbi Musikmuseet selv og få oplevelsen tæt på.

Følg med på deres Facebookside her og få nyhederne først.

Billedeserie af Jesper Thode Larsen.

Billedeserie af Anne Beth Witte