I børnebibliotekets nye installation kan de ældste børn gå på opdagelse i et helt særligt litterært univers, hvor kampen om de gode historiers overlevelse udkæmpes.

Pressefoto

Børnebibliotekets nye installation tager udgangspunkt i forfatteren Adam O’s bog om den forsømte og ensomme pige Gro, der skriver historier med grønt blæk. Gro har en særlig forbindelse til Biblioteksskoven, hvor alle originale fortællinger bliver skabt og med de gode musers hjælp bragt ud i verden. Men Gro og Biblioteksskoven er i fare. Onde skyggemuser vil udrydde de gode historier, så kun de ligegyldige, fordummende og manipulerende fortællinger er tilbage.

På Frederiksberg Hovedbibliotek kan du opleve bogens dystre univers omsat til en sanselig udstilling, hvor du ligesom Gro kan give dig i kast med at skrive dine egne originale historier inspireret af bogens smukke illustrationer, eller lytte til Gros grønne historier under det store træ i Biblioteksskoven.

Bogen og installationen lægger op til en refleksion over vigtigheden af de gode historier, der vækker undren og sætter gang i fantasien.

Installation: Gro (fra 10 år)
Tid: 20. september – 15. november 2023
Sted: Frederiksberg Hovedbibliotek, Falkoner Plads 3
Læs mere: Installation: Gro (fra 10 år) | Biblioteket Frederiksberg – fkb.dk

Læs her.