Sølvsmed Michael Weihe lader sig inspirere af naturen og naturvidenskabelige processer, når han med stor erfaring udformer smukke og originale sølvsmykker i sin nye værkstedsbutik på Gammel Kongevej 179. 

Michael Weihe blev i 2000 uddannet som korpussølvsmed hos Georg Jensen. Inden havde han dog taget en naturvidenskablig bacheloruddannelse, som tjener som inspirationskilde i hans smykkeproduktion.

Med navne som Erythrocyte, Crater, Barnacles og Synthesis, fornægter Michael Weihes forkærlighed for de naturlige og organiske former, nogle gange helt ned på et mikroskopisk niveau, sig da heller ikke.

 

Michael Weihe har de seneste 15 år haft egen værkstedsbutik i Haderslev, hvor han udover sine smykkekollektioner har lavet kirkesølv til flere kirker, P2 Prisen for DR, Team Danmarks Talentpris og unikasmykker til blandt andre Kronprinsesse Mary.

I år besluttede han sig dog for at vende tilbage til Hovedstaden, som han aldrig helt har sluppet. Dørene til den nye værkstedsbutik, der bærer hans navn, blev slået op i marts.

Du kan se Michael Weihes smykkekollektioner på michaelweihe.com. På Facebook kan du følge livet i værkstedsbutikken og fx få nyheder om smykkekurser og lignende.