Noblesse er navnet på optikerkæden Smarteyes’ nye brillekollektion, som henter inspiration fra adelen og er skabt i 100% titanium.

Kollektionen Noblesse er en eksklusiv og luksuriøs brillekollektion designet i titanium fra front til spids. Kollektionen er sofistikeret og smagfuld, og er skabt i et tidløst og holdbart design.

Liljekratz
Hamilton
Eldstierna

Ikoniske former og luksuriøs farvepalet

Noblesse består af 9 modeller i ikoniske former og looks fra gennem tiden. Hver brille kommer i 3 farver i en luksuriøs farvepalet af bl.a. guld, sølv og rosé.

“Noblesse er skabt med de fineste og eksklusive materialer, hvorfor vi har opkaldt kollektionen efter adelen” lyder det fra Creative Director, Pernille Algade, hos Smarteyes.

Allergivenligt og robust materiale

Stellene fra Noblesse Collection by Smarteyes er designet i titanium i en tidløs og minimalistisk æstetik. Titanium er et solidt og robust materiale, der både er holdbart og let, og som giver en række fordele.

”Noblesse er til de kunder, der sætter pris på en høj kvalitet og komfort. Stellene er designet i 100% titanium – selv næsepuderne består af titanium, hvilket også gør Noblesse Collection by Smarteyes attraktiv til allergikere”, lyder det afsluttende fra Pernilla Algade.

Se hele kollektionen på: https://www.smarteyes.dk/briller/brillestel-kollektion/noblesse.

Lige nu og frem til 4. oktober holder Smarteyes fødselsdag, hvor du kan købe briller til attraktive fødselsdagspriser. Læs mere på: https://www.smarteyes.dk/tilbud/vores-bedste-tilbud