Efter ca. 100 liter caffe latté på havremælk og endnu flere timers knoklen er den danske miniserie ‘You Nomi Tina’ – hvor alle på holdet har arbejdet frivilligt – endelig på vej ud til folket.

‘You Nomi Tina’ (YNT) er en ny, dansk sitcom, der handler om venskab – og som er inspireret af episoder fra den virkelige verden. YNT er nemlig skrevet og produceret af produktionsselskabet Birds Eye Pictures og hovedpersonerne selv – den 40-årige Nomi Lotuz fra Vesterbro og 31-årige Tina Planitzer fra Sønderjylland, der begge er autodidakte skuespillere.

I processen har de to hovedpersoner brugt deres egne penge på at få serien til at blive til virkelighed, og derfor har alle de medvirkende, og holdet bag, arbejdet frivilligt hele vejen igennem.

PR-foto: Nomi og Tina

Derfor er YNT produceret af hovedpersonerne selv.
Produktionen af den nye sitcom skete ved et tilfælde. I april sidste år skulle de to skuespillere arbejde på et fælles projekt, og ret hurtigt fandt de ud af, at de klikkede super godt. – Vi havde en fælles passion for humor og skøre ideer, som vi straks måtte prøve af, lyder det fra den ene af de to hovedpersoner, Nomi Lotuz.

Deres venskab udviklede sig næsten til, at sønderjyden Tina Planitzer i perioder flyttede ind hos den 40-årige københavner, hvilket også er et bærende element i serien.
De to autodidakte skuespillere måtte hente hjælp for at få realiseret deres skøre ideer. – Vi fik et skønt samarbejde op at stå med Birds Eye Pictures – et par unge mænd – der ligesom os, brænder for film. Vi er alle meget proaktive, og vi elsker at kreere, så det faldt os meget naturligt at gå sammen om dette projekt, siger den anden del af duoen Tina Planitzer.

Sitcom-duoen er også enige om, at de ikke færdige med at lave egne projekter uanset, hvordan ‘You Nomi Tina’ bliver modtaget af offentligheden. – Vi er i en branche, hvor man ofte sidder og venter på et opkald fra en caster eller en instruktør, og vi er nok for utålmodige til at vente, slår Nomi Lotuz fast.

Om ‘You Nomi Tina’.
Nomi bor på Vesterbro og lever af at være livsstilsblogger. Hun elsker at kunne inspirere sine følgere til en bedre livsstil og deler gerne ud af hendes enorme viden indenfor sundhed og helse. Ifølge hende selv er hun lidt en Moder Theresa. Men det er hun bare alene om at mene. Nomi har fundet en indre ro, indtil den dag hvor den 31-årige sønderjyde Tina dropper forbi første gang, og derefter blev hængende.

Tinas tilværelse er flyvsk og minder om en midtvejskrise. Hun er bange for at gå glip af sjove oplevelser, og dette resulterer i en masse, lidt ofte “anderledes” småjob i København, selvom hun faktisk bor i Jylland.

‘You Nomi Tina’ er blandt andet inspireret af tv-serier som ‘Modern Family’ og ‘Klovn.’

Den nye, danske sitcom går grænseoverskridende og tåkrummende til værks med emner, der for de fleste bare skulle ties ihjel. Der er fart over feltet – nogle gange så meget, at man dårligt når at trække vejret helt ned i maven, før noget nyt opstår. Eftersom serien er inspireret af virkeligheden, bruger alle skuespillerne deres rigtige navne.

‘You Nomi Tina’ får premiere på YouTube-kanalen af samme navn torsdag den 10. oktober 2019 klokken 20. Serien er delt op i seks små afsnit af ca. 10 minutter.

Vil du gerne følge med ‘You Nomi Tina’ så har du et par muligheder. 1. Du kan følge med på Facebooksiden her. 2. Du kan klikke ind på Instagram her. 3. Sidst, men ikke mindst, så kan du nyde de sjove klip på deres Youtube profil her.