Vi glæder os meget til at slå dørene op til vores allerførste FDF-møde i vores helt nye FDF kreds. Ud fra tilmelding og tilsagn forventer vi ca. 20 børn i alderen 6-10 år til vores første møder, hvilket vi synes er ret fantastisk!

Mandag d. 16. august kl. 17.30-19.00

Velkomst: Sang: Dav-dav, allesammen
Station 1: Bålfade Tænd vat med tændstål. Tænd avis med tændstikker. Lav små bål. Afslut med skumfidus med kiks (S’mores)
Fællesleg: Melsokkekamp
Station 2: Snitte-station Lære snittereglerne. Snitte pinde “rene”. Snitte mønstre i bark. Snitte i træblokke.
Afslutning: Sang og Fadervor.

Mens de dejlige børnene leger, kan de skønne forældrene slappe af ved “Forældrekaffe-stoppestedet” hvor der bliver fortalt mere om FDF.

Hvem er FDF F10 Solbjerg?
Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation. FDF er stiftet på Frederiksberg i 1902. I dag er vi ca. 500 børn og frivillige voksne FDF-medlemmer her på Frederiksberg.

Vi tror på, at vi kan blive endnu flere FDF’ere. Derfor stifter vi nu FDF F 10 Solbjerg med FRILUFTSLIV som DNA. Vi ønsker styrket fællesskab og trivsel i naturen, med afsæt i den grønne natur på Frederiksberg.

Husk at følge os på Facebook og Instagram. Vores hjemmeside www.fdff10.dk har praktisk info og bliver løbende opdateret.

Spørgsmål? Tvivl? Lige dobbelttjekke noget? Skriv til os på Facebook Messenger, send os en e-mail på kredsleder@fdff10.dk

Store FDF-hilsner fra Daniel, Clara, Lærke, Andres, Jørgen, Hugo og resten af lederne!

Foto: ABW