Det bliver Brian Skov Henriksen (36 år), der fremover skal stå i spidsen for Spar Nords afdeling på Frederiksberg. En rolle, der ikke er ham helt uvant, da han kommer fra en stilling som filialdirektør i selvsamme afdeling, da den var en del af BankNordik. Spar Nord har dermed to afdelinger på Frederiksberg, og en væsentlig opgave for afdelingsdirektøren bliver derfor at samle de to afdelinger til ét team.

Spar Nord udvider med 11 nye afdelinger, hvoraf hovedparten er i hovedstadsområdet. En af dem ligger på Frederiksberg, hvor 36-årige

Brian Skov Henriksen / Pressefoto Spar Nord

Brian Skov Henriksen, der har 15 års erfaring fra den finansielle verden, fremover varetager ansvaret som afdelingsdirektør. En rolle, der ikke er ham helt uvant, da han førhen besad ansvaret for selvsamme afdeling under BankNordik i en stilling som filialdirektør.

– Spar Nord har afdelinger i hele landet og fokuserer i stigende grad på at få en førende markedsposition i hovedstadsområdet. Jeg er derfor meget stolt over at have fået ansvaret for at samle de to afdelinger på Frederiksberg og skabe et stærkt hold under en fælles Spar Nord-ånd, siger Brian Skov Henriksen og fortsætter:

– Jeg glæder mig desuden over, at vi som en del af Spar Nord også har en vision om at kunne kalde os Danmarks mest personlige bank. Det betyder, at vi vil have et endnu større fokus på at være en lokal bank, der er en del af det lokale forenings- og erhvervsliv.

Brian Skov Henriksen ser desuden frem til at udbygge Spar Nords placering på Frederiksberg, som ifølge ham rummer et stort potentiale for banken.

– Frederiksberg er en vigtig placering for Spar Nord. Her er mange boligejere, men der er også et levende lokalmiljø, som er oplagt for os at spille en aktiv rolle i. Med sammenlægningen af de to afdelinger har vi fået større armbevægelser til for eksempel at donere mere til lokalområdet og have en mere udadvendt profil ikke mindst over for det lokale erhvervsliv, siger han.

Et andet vigtigt parameter for den nye afdelingsdirektør er kundernes tillid, som er helt afgørende for at drive en god forretning: – Kunderne skal kunne stole på os som bank, og vi skal leve op til den tillid, de viser os. Derfor er det også vigtigt, at vi viderefører vores i forvejen gode kunderelationer, og at kunderne møder kendte ansigter. Jeg tror på, at den gode rådgivning, som stiller den enkelte kunde bedst muligt, er den bedste vej til dels mere tillid fra kunderne og dels flere kunder i længden, fortæller Brian Skov Henriksen, som glæder sig over, at afdelingen nu som en del af en landsdækkende bank kan tilbyde endnu mere specialiseret rådgivning til kunderne.

Privat bor Brian Skov Henriksen på Lolland-Falster, hvor han er født og opvokset. Efter en lang årrække i hovedstaden valgte han og familien for et par år siden at vende tilbage til hjemegnen, da det tredje barn bankede på. Brian har fortsat gode relationer fra sin tid i hovedstaden og på Frederiksberg, hvor han bl.a. har spillet fodbold på FBs 1. hold i Danmarksserien, og senest været aktiv sponsor for FIFs elitehåndboldhold.