Yoga er blevet en vej til mere nærvær i nuet og til et forsøg på at være med det der nu bevæger sig i det indre og i det ydre. Yoga er også blevet en vej til en større bevidsthed om – og accept af – hvad både krop og sind formår og har behov for fra dag til dag, fra time til time.

Pia Yumusak, indehaver af Yogarummet KBH, nyder at undervise og opnår en dyb glæde ved at videregive yogaen, som den folder sig ud i krop og i mit sind. De rolige yogaformer står hendes hjerte særligt nær, og hun har videreuddannet sig indenfor både Yin Yoga og Restorativ Yoga.

Foto: Pia Yumusak , Yogarummet KBH

En deltager beskriver et forløb således; “Pia er dygtig til at skabe et behageligt rum, hvor der er plads til humor og leg, men hvor man også bliver opfordret og udfordret til at tage sig selv alvorligt med alt hvad det indebærer. Man føler sig passet på og holdt i en blid og opbyggelig atmosfære. Pia har god tid og skaber den fornødne ro. Hun har en holdning til, hvad yoga er og bør være, hvilket gør at man slapper af og føler sig tryg. Sidst, men absolut ikke mindst, har Pia en fantastisk stemme og et dejligt væsen, der gør at man har lyst til at være der og at komme igen”

Så overvejer du at kaste dig ud i noget nyt eller genoptage noget glemt, så læs mere om Yogarummet KBH lige her og se de forskellige muligheder.