Er du vosket op med en forældre der er/var alkoholiker? Kan du huske tankerne; ”jeg bliver usikker når jeg ikke kan se at far drikker, når jeg ikke ser flaskerne” – ” er det så rigtig at han drikker” – ”for hvis jeg ikke ser det, så er det der måske ikke”

Sådan hører jeg mange børn sige til mig, skriver psykoterapeut Annette Guhle, som arbejder både med små børn og voksne børn. Børn som er vokset op i misbrug. Børn som hver eneste dag lever med at skulle forholde sig til voksnes alt for store forbrug /overforbrug / misbrug af alkohol.

Små børn som har brugt alle deres sanser i at tolke de voksnes adfærd. Små bitte ”antenne børn” som vokser op og bliver ”små voksne”, som skal tage beslutninger deres hjerne slet ikke er udviklet til.

Vil du vil læse mere om, så klik dig videre her. Det er et meget vigtigt emne, at vi SKAL have åbnet op for, slutter Annette.