At gå en tur ved Frederiksberg Hospital byder på mange sjove og skønne overraskelser. Dit Frederiksberg var forbi forleden og spottede pludselig 3 ganske særlige elefanter. De måtte bare have et par billeder – og de fik mere end bare dét. De mødte nemlig datteren af kunstneren, Pia Olsen og hendes datter, Karla. De var lige ude og hilse på ‘morfars’ elefanter.

Pia fortalte, at elefanterne er tegnet af hendes far, Poul Olsen. Poul arbejdede på Ungdomsværkstedet på Howitzvej, som for en del år siden blev til F 86, med beliggenhed på Finsensvej. Poul var ligeledes instruktør på snedkerværkstedet og værkstederne var for unge, der havde svært ved at passe ind på arbejdsmarkedet. På Howitzvej var også et smedeværksted og her var det at elefanterne blev fremstillet. Faktisk kunne man se dem tidligere på græsset foran hospitalet. 

Poul Olsen har i øvrigt også fremstillet fuglehuset i Frederiksberg Have, det er gult og stort og der er plads til mange fuglefamilier. Det står så man kan se det fra legepladsen i Frederiksberg Have. Han har lavet mange ting gennem tiden som står rundt omkring på Frederiksberg.  

Dit Frederiksberg siger tak til Pia og Karla for at dele deres historier med os. Men en lille bøn: Kravl nu ikke på elefanterne. De er ikke så glade for det.