20 foreninger i Københavnsområdet får støtte af Spar Nord Fonden.

Pressefoto Spar Nord Fonden

20 lokale foreninger i København og omegn er blevet udvalgt og modtager i alt 200.000 kroner fra Spar Nord Fonden. Sammen er de inviteret til en festlig overrækkelse og fejring af bankens 200-års jubilæum.

Det er væltet ind med ansøgninger hos Spar Nord Fonden, siden fonden i foråret meldte ud, at der var en ekstra pulje penge på syv millioner kroner på vej til foreningslivet. Anledningen til de ekstra, lokale støttemidler er Spar Nords 200-års jubilæum. Bankens største aktionær – Spar Nord Fonden – har nemlig valgt at fejre jubilæet med en ekstra håndsrækning til lokale foreninger i København og resten af Danmark, hvor banken driver forretning.

– Vi har modtaget rigtig mange ansøgninger, og ud af dem er 20 foreninger i Københavnsområdet blevet udvalgt til en økonomisk håndsrækning på hver 10.000 kroner, fortæller Bo Uggerhøj, der er
direktør i Spar Nord Fonden.

– Det er opmuntrende, at så mange ansøgninger til spændende projekter er blevet sendt afsted, og jeg må sige, at det tyder godt for fremtiden, at vi har et foreningsliv med så gode initiativer og frivillige kræfter, tilføjer han.

Og de udvalgte er…
Modtagerne af Spar Nord Fondens jubilæumspulje i Københavnsområdet er:

1. HI FITNESS NORD
2. Værløse Basketball Klub
3. VSH 2002 Virum-Sorgenfri Håndboldklub af 2002
4. Verdens Mindste Kulturhus
5. Taarbæk Vandskiklub
6. Frederiksberg Ju-Jutsu Klub
7. Foreningen Cancerramte Børn
8. JAZZiVÆRK
9. Herlev Idrætsforening Fodbold Afd
10. Parasport Frederiksberg
11. HELLERUP KAJAKKLUB
12. VIRUM SORGENFRI TENNIS KLUB
13. Hjerteforeningen Herlev
14. Boldklubben af 1973
15. HELLERUP FÆGTEKLUB
16. Herlev Idrætsforening
17. Høreforeningen Rudersdal Lokalafdeling
18. Herlev løbe- og Atletikklub
19. Herlev/Hjorten Håndbold
20. Hjortespring Golfklub

Lokal begejstring
Pengene er blevet taget yderst godt imod af de lokale foreninger, og også hos 200-års jubilaren Spar Nord er der begejstring over uddelingerne.

Banken har en lang tradition for at engagere sig i det lokale foreningsliv, og med denne jubilæumspulje har det været muligt at sikre endnu flere initiativer i lokalområderne til glæde for endnu flere mennesker. På mange måder en oplagt måde at fejre jubilæet på sammen med byens foreninger.

Om Spar Nord Fonden
Med en uddelingsramme i 2024 på godt 100 millioner kroner støtter Spar Nord Fonden projekter og foreninger i hele landet. I 2023 uddelte Spar Nord Fonden donationer til over 800 forskellige projekter.

Lokalt, regionalt og nationalt.
Spar Nord Fondens ejerskab af Spar Nord-aktier resulterer i aktieudbytte, som muliggør Fondens donationer.

For mere information se www.sparnordfonden.dk.