En 32-årig udenlandsk mand er afgået ved døden efter et knivstikkeri i nat. Københavns Politi har i gangsat en massiv efterforskning og hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger om sagen.

En 32-årig udenlandsk mand blev i nat dræbt i et knivstikkeri, der fandt sted i og omkring en bus på Nørrebro Station. Politiet fik onsdag kl. 23.46 en anmeldelse om slagsmål mellem to personer. Fremme på stedet fandt politiet den 32-årige mand, som var blevet stukket med en kniv. Manden blev med det samme kørt til hospitalet, hvor han senere blev erklæret død.

Mandens pårørende er endnu ikke underrettet, og hans nationalitet er ikke fastlagt med sikkerhed.

Københavns Politi har natten igennem foretaget undersøgelser på gerningsstedet og har talt med flere vidner. Umiddelbart er der intet, der tyder på, at drabet har relationer til bandemiljøet, men politiet har iværksat en bred efterforskning af drabet.

Samtidig vil betjente fra Nørrebro og Østerbro nærpoliti i dag være ekstra til stede i området ved Nørrebro Station, og borgere, der har spørgsmål eller bekymringer, er velkomne til at tage kontakt til betjentene.

Der er endnu ikke foretaget anholdelse i sagen, og er der borgere, som har oplysninger om sagen eller set mistænkelige personer i området omkring Nørrebro Station efter drabet, bedes de kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Læs her. 

Foto ABW