Den 1. november slår danbolig dørene op for en helt ny forretning på Frederiksberg. De to lokale mæglere Nicholai La Cour Mathiesen og Patrick Sørensen har i en årrække solgt boliger i bydelen og er nu klar til at åbne egen butik på Godthåbsvej 17.

Pressefoto danbolig: Mæglere Nicholai La Cour Mathiesen og Patrick Sørensen

De nye indehavere kommer med et solidt kendskab til bydelen. Nicholai la Cour Mathiesen har 14 års mæglererfaring, heraf 10 år på Frederiksberg. Patrick Sørensen har arbejdet som mægler i bydelen siden 2015.

– Frederiksberg er et unikt område med mange specielle boliger, unikke seværdigheder og en skøn natur. Man kan så meget forskelligt som borger på Frederiksberg, og der er et utroligt godt lokalt samvær i bydelen. Det betyder meget for mig at kunne vejlede vores kunder ud fra et solidt kendskab til Frederiksberg, så de får den bedste vejledning og føler sig trygge hos os, fortæller Patrick Sørensen.

“5-stjernet hotel”-princippet.
De nye indehaveres ambitiøse mål er at blive kundernes foretrukne mæglere. – Jeg glæder mig til at videreføre samme arbejdsmoral og etik i vores nye butik. Det bliver en spændende udfordring, hvor vi får mulighed for at starte forfra og sætte vores eget præg. Arbejdet er dog ikke anderledes, end det altid har været – at sikre kunderne de bedst mulige handler, når de lægger deres boliger i vores hænder, forklarer Nicholai la Cour Mathiesen.

De to indehavere vil med deres nye forretning forsøge at indarbejde en helt særlig tilgang til bolighandel.

– Nicholai og jeg arbejder ud fra princippet om en 5-stjernet hoteloplevelse. Det handler ikke kun om et godt salg, men i lige så høj grad om den service vi leverer til kunden. Det er et stort ansvar at sælge folks hjem, så for os er relationen til vores kunder afgørende. Vi er der hele vejen igennem forløbet og fejrer det med kunden, når salget går igennem, hvilket er grundstenen i vores arbejde, forklarer Patrick Sørensen.

Forretningsplan for Frederiksberg.
Den nye butik på Godthåbsvej kommer ud over de to indehavere til at bestå af tre ansatte – en sælger, en sagsbehandler og en vurderingskonsulent. På sigt er det planen at åbne en forretning mere i området, og de to mæglere er ikke i tvivl om, hvad der skal sikre en voksende succes.

– Det er alfa og omega for os, at vores standarder er på højeste niveau. Det kan betyde en lavere markedsandel på kort sigt, men vi går aldrig på kompromis med service, og det betaler sig på langt sigt, forklarer Nicholai la Cour Mathiesen.

Fakta.
danbolig har 142 boligbutikker og syv erhvervscentre på landsplan.
Kæden står bag ca. en femtedel af alle bolighandler i Danmark. I 2018 indtog danbolig 1. og 2. pladsen på listen over de mest sælgende ejendomsmæglere i Danmark.