Kunne du tænke dig at holde en anderledes og sjov fødselsdag, polterabend eller kunne du tænke dig at lave et firmaarrangement så er det hos Line Rønnest Ceramics det sker. Line har haft butikken i 7 år og laver alt selv – hun laver alle modeller i gips og støber selv formene.

Line både underviser, laver workshops og tager på markeder og sælger sit meget flotte og tidsløse keramik.

Interessen for keramik kom efter en tur på kunsthøjskole efter gymnasiet, siden da har Line haft stol under eget bord og som Line udtaler sig så har hun altid elsket det kreative og har igennem hele hendes liv været mere kreativ end boglig. Derfor var det også uundgåeligt at hun blev færdiguddannet fra Danmarsk Designerskole i 2005.

Du finder Lines skønne butik på Smallegade 28. I butikken har du også mulighed for at se lidt glaskunst, da Line har lejet et hjørne af butikken ud til en glaskunster.

Du kan også følge Line Røennest Ceramics på Facebook her.  Du han også gå på webshoppen her hvor du kan se alle de skønne designs og selvfølgelig blive fristet af alle de fine varer, så mangler du et par nye kopper eller en sød værtindegave, så bør du bestemt tjekke Line Røennest Ceramics ud.