Aksel Møllers Have, som ligger ud til Godthåbsvej på Frederiksberg, blev beriget med en ny legeplads 2020. Her kan forældre sidde i nærheden af de legende børn, og der er også motionsredskaber til de voksne. Hvis man ikke har behov for at motionere, er der grønt omkring legepladsen, så man kan sidde og nyde en picnic.

Der var masser af latter på legepladsen hos de små, da Dit Frederiksberg var på besøg. Der var tid til leg for voksne med petanque spil og plads til hundetræning med klap og godbidder.

Foto: ABW

Det nyeste hit er, at haven fået en ny udendørs skakplads, hvor der kan spilles alt fra klassiske spil i fordybelse til blindskak, hurtigskak og kæmpeskak, der er så stort, at hele familien kan spille med. Du kan læse mere lige her. Når du har nydt turen og minutterne i haven, så kan du altid vælge at fortsætte ud i det frederiksbergske café- og butiksliv, der udspiller sig på Godthåbsvej. Ja, Frederiksberg har bare det hele.

Dit Frederiksberg var forbi med kameraet. Hvis du har taget et fint foto af Frederiksberg eller har du en nyhed / begivenhed du gerne vil dele, så er du velkommen til at dele det med os på redaktion@dit-frederiksberg.dk