At miste er noget, du fleste af os vil opleve, men som vi aldrig vil vænne os til. At miste kaster som regel de pårørende ind i en sorgproces, hvor det kan være svært at overskue andet end at forholde sig til de følelser, man gennemlever i øjeblikket. Du kan med fordel kontakte en bedemand på Frederiksberg fra Lavendla, hvis du ønsker en tryg og professionel håndtering af din kæres begravelse. Hos Lavendla tager vi dig i hånden, og løfter den tunge byrde fra dine skuldre. Kontakt Lavendla i dag for at høre om dine muligheder, og hvad vi kan hjælpe dig med.

Planlægning og rådgivning
Om man har oplevet at planlægge en opgave før eller ej er der mange faktorer omkring en begravelse, man skal forholde sig til. Det kan derfor være svært som pårørende til en afdød at navigere i, hvilke valg der er de rigtige. De fleste ønsker en begravelse, der afspejler den dødes ånd og personlighed, og man kan derfor opleve en frygt for at tage de forkerte valg. Hos Lavendla hjælper vi dig igennem kvalificeret rådgivning med at træffe valg, du vil have en god mavefornemmelse med hele vejen igennem, så du er sikker på, at du og dem du har kært får en mindeværdig dag.

Overblik over produkter
På Lavendlas hjemmeside kan du hurtigt danne dig overblik over hvilke detaljer, du bør forholde dig til inden begravelsen. Herunder kan du vælge imellem et udvalg af produkter, der er med til at give begravelsen personlighed og gøre den unik. Eksempelvis tilbyder Lavendla smukke kranse, blomster, kistepynt og andet pynt, du mener kunne være med til at skabe rammerne om en smuk begravelse. Dette er selvfølgelig også områder, du kan modtage rådgivning indenfor, hvis behovet skulle opstå.

Din tryghed er essentiel

Det er ikke nemt at planlægge begravelse. Det er for mange en tung, følelsesmæssig opgave, som kræver energi og overskud, der er svært at finde i den sørgende periode som pårørende. Hos Lavendla er det derfor en top prioritet, at du som kunde hos os føler dig sikker og hørt hele vejen igennem. Du vil derfor hos Lavendla blive tilknyttet en bedemand, som sætter sig ind i præcis jeres sag, og som holder jer opdateret hele vejen igennem ved at formidle processen i et sprog, der er til at forstå. Med en bedemand fra Lavendla er i sikker på, at jeres sag er i professionelle, erfarne hænder, der kun ønsker de bedste resultater for den begravelse, I planlægger i Frederiksberg.

Du kan med fordel kontakte en bedemand på Frederiksberg fra Lavendla, hvis du ønsker en tryg og professionel håndtering af din kæres begravelse. Foto: ABW