De fleste danskere ville nok blive forholdsvis skuffede, hvis de fik et ringbind i fødselsdags- eller julegave. Ringbind forbindes ofte med kontorer og universiteter, og bliver oftest brugt som en opmagasinering af kedelige papirer eller regninger. Hvis du har samme syn på ringbind, så ville du formentlig aldrig give et ringbind i gave til én, du holder af. Men læser du videre her, vil du måske komme på andre tanker.

Et ringbind kan nemlig meget mere end bare opbevare regninger eller noter fra sidste semester. Det kan også bruges kreativt. Og hvem elsker ikke en personlig gave?

Hvordan kan jeg bruge et ringbind kreativt?
Et ringbind kan bruges på mange forskellige måder kreativt. Faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænser. Mange danskere har bare aldrig overvejet ringbindets potentiale før. Du kunne eksempelvis bruge det som feriealbum. Hvis du nu har været på en skøn ferie med en masse minder, så kan du få printet billederne på fotopapir. Derefter fylder du ringbindet op med A4-ark, og så klistrer du et par billeder på hvert papir. Det efterlader nemlig plads til, at du kan skrive et par ord til hvert billede. Du kan også fylde ringbindet op med plasticlommer, og så kan det bruges til at holde styr på dine Pokemonkort, Magic-kort eller noget helt tredje.

Hvor kan jeg købe et ringbind?
Ringbind kan købes i de fleste hobbybutikker og boghandlere på Frederiksberg. Alternativt kan du også benytte dig af internettet. Hvis du vil benytte dig af sidstnævnte mulighed, klikker du blot på linket i øverste afsnit. Så bliver du dirigeret videre til en hjemmeside, hvor du kan scrolle igennem en masse forskellige typer ringbind. Så tilføjer du det ønskede ringbind til din virtuelle indkøbskurv, og foretager resten af bestillingen derefter.

Ringbind kan købes i de fleste hobbybutikker og boghandlere på Frederiksberg. Foto: ABW