Hej. Ja dig der læser lige nu. Hæng lige ved. Hvorfor? Det vil du forstå når du læser videre. – af Runa Egeskov, coach.

Det seneste års tid har jeg arbejdet med at åbne mit hjerte. Det er en af mine udfordringer. Ikke at lukke mennesker helt ind i hjertekuglen. Så hvad har jeg gjort for at blive bedre til det? Jeg har taget en coachuddannelse, der har givet mig en forståelse af mig selv, mine mønstre, vaner og derfor nu tør åbne mit hjerte. Og NU vil jeg hjælpe andre!

Foto: Runa Egeskov, coach.

Derfor er jeg startet op som selvstændig coach. Men hvad skal jeg hjælpe med? Hmm.. hvis jeg virkelig skal være modig, må jeg gribe om det emne, der gør allermest ondt; nemlig at være ufrivillig barnløs. Jeg har forsøgt at blive gravid i snart 2,5 år og det er ikke lykkes. Men jeg har lært så meget af processen og ved i dag, hvorfor jeg ikke er blevet gravid.

Det jeg kan hjælpe med er, at jeg vil støtte dig i at leve et fuldendt liv og i at acceptere din situation uden barn, uanset om den er midlertidig eller varig.

Hvorfor skulle du hænge ved? Det skulle du fordi; hvis du, eller nogen du kender, er interesseret i at lære mig at kende over en kop kaffe eller andet, så er der ikke noget andet, jeg hellere vil.

Du kan kontakte mig på Runa Egeskov Coaching, på telefonnummer 9395 8787 eller på mail info@runaegeskov.dk. Hvis du bare er nysgerrig, kan du læse mere på min hjemmeside www.runaegeskov.dk.