Artiklen er sponseret

Det er ren luksus at have en privat parkeringspladser tilknyttet sit kontor eller sin lejlighed. Når man bor eller arbejder i byen, og er i bil hver eneste dag, kan det at skulle finde en plads at parkere på være en slidsom og tidskrævende opgave. Skal man først finde en parkeringsplads, risikerer man at komme for sent på arbejde, eller skulle parkere meget langt fra hoveddøren.

Derfor vælger mange at betale ekstra for boligen eller kontoret for at få parkeringspladser med i købet. Og så er det virkelig træls, når man finder sin faste, private parkeringsplads optaget af en uvedkommende bil.

Uautoriseret parkering – til gene for alle

Har man betalt for privat parkering, er det utåleligt at skulle ud og lede efter parkering på gaden, fordi en uvedkommende bilist har set sit snit til et par timers gratis parkering.

Dette kan ingen være tjent med – og derfor er det dit job som administrator for ejendommen, til hvilken de private parkeringspladser hører, at sikre en holdbar løsning der kan holde de værste parkeringssyndere på lang afstand.

Få hjælp til en sikker parkeringsløsning hos et professionelt parkeringsselskab

Hvis du ikke selv ønsker at skulle holde opsyn med samtlige parkeringspladser hver eneste dag, kan du med stor fordel udlicitere denne opgave til et professionelt parkeringsselskab. Så er du også sikker på at denne bliver løst til rent UG med kryds og slange – og inden for lovgivningens rammer.

De parkeringsvagter, som arbejder for danske parkeringsselskaber, er nemlig udrustet med hjemmel og beføjelse til at udstede bøder. Og parkeringsselskabet skal nok sørge for at inddrive disse på en måde så inddrivelsen foregår helt efter bogen.

Der ud over vil et parkeringsfirma kunne hjælpe dig med mange andre tiltag, som kan sikre trygheden på dine private parkeringspladser. Du vil i forbindelse med din første kontakt med UnoPark få tildelt en personlig parkerings konsulent. Hans eller hendes opgave er først og fremmest at sikre, at du får en parkerings aftale som svarer overens med dine behov og præferencer.

UnoPark kan garantere, at dine parkeringspladser bliver sikret efter alle gældende forskrifter, at der bliver skiltet på behørig vis, og at du får en parkeringsløsning som matcher dine ønsker. Du vil oven i købet selv kunne tilgå administration af dine parkeringspladser via en smart og brugervenlig app, som du kan installere på din tablet eller smartphone. Via denne app kan du tilbagekalde eller udstede parkeringstilladelse uanset hvor du befinder dig og hvad tid på døgnet det er.

Læs mere på UnoPark.dk

Har man betalt for privat parkering, er det utåleligt at skulle ud og lede efter parkering på gaden, fordi en uvedkommende bilist har set sit snit til et par timers gratis parkering. Foto: ABW

Sider2022