På Kulturnatten den 11. oktober brydes efterårsmørket på Frederiksberg af unikke lysinstallationer og en lang række arrangementer for børn og voksne i alle aldre.

Kulturnatten på Frederiksberg bobler af arrangementer, når byens biblioteker, kulturhuse, teatre, svømmehaller, museer, virksomheder m.fl. holder åbent hele aftenen. I løbet af aftenen kan man nyde koncert med Søs Fenger og Kira Skov, flyve med droner, lege med greenscreen, gå på opdagelse i en musikalsk labyrint af Copenhagen Phils 65 musikere, svømme i lyskunst, arbejde med film og billeder og se teater for hele familien – og meget mere i det tætpakkede program.

Kulturnatten er også årets chance for at opleve Frederiksberg lyst op i mørket. Otte unikke lysinstallationer vender byen på vrangen og lyser op i mørket fra Rådhuset, Frederiksberg Hovedbibliotek, Musikmuseet, Riddersalen, KU.BE, Water & Wellness Flintholm, Musikhøjskolen til Frederiksberg Slot. Byen på Vrangen er et lyskunstforløb udviklet og kurateret af Kaleidoskop.

Borgmester Simon Aggesen (C) opfordrer alle til at gå på opdagelse i Kulturnatten på Frederiksberg: ”Kulturnatten er en oplagt chance for at opleve spændvidden og kvaliteten af Frederiksbergs mange kulturtilbud. Der er så meget at se og masser af aktiviteter for børn i alle aldre. Så jeg håber, at rigtig mange griber chancen for at få en anderledes kulturoplevelse i byen”, siger han.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Nikolaj Bøgh (C) er enig:
”Kulturinstitutionerne på Frederiksberg lægger hvert år et kæmpe arbejde i at give publikum en helt særlig oplevelse på Kulturnatten med formidling fra nye vinkler og spændende og anderledes aktiviteter. Jeg er altid imponeret over alt det, der sker på Kulturnatten, og jeg vil meget opfordre alle til at opleve det selv.”

Alle arrangementer i Kulturnattens program kræver Kulturpas. Børn under 12 år kan komme gratis med, hvis de har et børnekulturpas. Man kan få et børnekulturpas, der hvor man køber Kulturpas. Kulturpasset giver adgang til cirka 700 arrangementer.

Se hele programmet for Kulturnatten 2019 på kulturnatten.dk, hvor du kan søge på begivenheder på Frederiksberg.

Fakta.
Køb Kulturpas på for eksempel Frederiksberg Hovedbibliotek, KU.BE, Musikmuseet eller se en oversigt over salgssteder på kulturnatten.dk – som er de fleste S-togstationer, biblioteker og kulturinstitutioner i København og på Frederiksberg.
Kulturpas giver fri adgang til alle Kulturnattens arrangementer.
Kulturpasset giver også gratis transport med tog, S-tog, Metro og bus i hele Hovedstadsregionen kl. 17-05. To børn til og med 11 år kører gratis sammen med en voksen med Kulturpas.
Årets plakat er af Mette Uldal

Læs mere om Kulturnatten her.