Den socialøkonomiske virksomhed Glad Mad skal fremover drive caféen i KU.BE. Det oplyser Frederiksberg Kommune i en pressemeddelse. 

Fra 1. marts kan KU.BE’s gæster glæde sig over lækre retter og god kaffe serveret af byens gladeste personale. Den socialøkonomiske virksomhed Glad Mad skal nemlig fremover drive caféen i KU.BE.

Caféen skifter samtidig navn til Café Glad, men den vil fortsat være at finde i stueetagen i KU.BE og med samme åbningstider. Det nye personale kommer til at give et nyt og anderledes præg på huset med fokus på at give husets gæster en rigtig god helhedsoplevelse. Glad Mad leverer nemlig sund, lækker, hjemmelavet mad med en stab af medarbejdere, som består af både professionelle kokke og assistenter med og uden handicap.

Foto: Anne Beth Witte

Borgmester Jørgen Glenthøj (C) er glad for det nye samarbejde med Glad Mad: ”KU.BE er et levende hus med mange daglige besøgende og masser af aktiviteter i form af foredrag, koncerter, idrætsaktiviteter og meget mere. Caféen er en helt central funktion og en vigtig del af huset. Med Glad Mad får KU.BE et rutineret hold, som driver caféer og kantiner andre steder med stor succes, blandt andet i DR Byen. Så jeg er sikker på, at de vil bidrage positivt til huset”.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Simon Aggesen (C), ser også frem til åbningen af den nye café: ”Med Glad Mad i KU.BE kan gæsterne se frem til god mad og god betjening, så jeg er meget glad for at byde Glad Mad velkommen i huset. Og så er det er et rigtigt godt match med en socialøkonomisk virksomhed i KU.BE, hvor der på sigt vil kunne opstå synergi med nogle af de mange andre aktiviteter, der foregår i huset,” siger Simon Aggesen.

Kom og hils på den 14. marts.
Onsdag den 14. marts inviterer KU.BE og Glad Mad alle interesserede til en hyggelig lanceringsbegivenhed med musik og fællesspisning. Undervejs kan man høre mere om Glad Mad og deres koncept for Café Glad og så bliver der mulighed for at komme med input og idéer til caféen. Der er fri entré og alle er velkomne.

For yderligere oplysninger, læs videre her.