KU.BE genåbner til deres store glæde mandag den 8. juni. Genåbningen bliver gradvis og kontrolleret. Det oplyser de på Facebook. Her kan I læse de nærmere detaljer.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Frederiksberg

Den gradvise genåbning.
Husets åbningstider er de sædvanlige. Stueetagen, SPISE.STUEN og klatrebakken er åbne. De øvrige bevægelsesfaciliteter i huset er lukkede lidt endnu. Byhaven er også åben, og de vil have mange aktiviteter ude under åben himmel fra den 8. juni og hele vejen gennem sommeren.

SPISE.STUEN.
SPISE.STUENs åbningstider er i starten kl. 11 til 17. Her kan man som vanligt købe mad og drikke samt den velkendte gode kaffe. SPISE.STUEN rykker ud i Byhaven, når vejret er godt. Den første fællesspisning bliver efter planen onsdag den 17. juni. Nærmere info følger her på siden og på de sociale medier.

Foreningsaktiviteter.
Der åbnes også op for foreningsaktiviteter i huset fra den 8. juni. Benyt indgangen i Byhaven, hvis du skal til foreningsaktiviteter.

Indgange og skilte.
Der er adskilte indgange til de forskellige etager i huset, så du kan fx ikke gå fra stueetagen til første sal ad de indendørs trapper. Inde i huset vil du nemt kunne orientere dig på deres skærme og på opsatte skilte, hvis noget er forandret.

Børnefødselsdage.
Der bliver ikke mulighed for at afholde børnefødselsdage i KU.BE før efter sommerferien. De opdaterer, når de ved mere.

Biblioteket.
Biblioteket er fortsat lukket. Det er altså ikke muligt at afhente eller indlevere lån i KU.BE endnu. De henviser til Hovedbiblioteket på Falkoner Plads (som i øjeblikket er åbent mandag til fredag kl. 9.30-12.30 + kl. 15-18 samt lørdag kl. 10-13). Der er mere info på deres hjemmeside: fkb.dk.

Retningslinjer og opdateringer.
De følger myndighedernes retningslinjer om håndhygiejne, hosteetikette og afstand i KU.BE. Og de opdaterer på hjemmesiden og på de sociale medier, så snart der er mere nyt om den fortsatte gradvise genåbning.

Læs mere på deres hjemmeside eller følg med på Facebook.