Gotvedinstituttet inviterer til et brag af en dobbelt-jubilæumsfest fredag den 3. maj kl. 16-19. De byder på bobler, dans og træning for at fejre uddannelsens 60-års jubilæum og Gymnastikhusets 120-års jubilæum. Alle er velkomne.

Foto: Jesper Thode Larsen

De starter kl. 16 med bobler i glasset i deres hyggelige gård og velkomst ved
Gotvedinstituttets bestyrelsesformand, James Høpner. Derefter kan alle interesserede deltage gratis i en prøve på deres nye, populære kurser ”Pulsing Barre”, ”Yogamind” og ”Dans og yoga”.

For 60 år siden grundlagde hele Danmarks gymnastik-ikon, Helle Gotved, uddannelsen til bevægelsespædagog. Uddannelsen fik betydning for, hvordan de dyrker gymnastik i hele landet. Det fejrer de den 3. maj. De byder også på rundvisning med arkitekt Leif Hansen i deres smukke Gymnastikhus, der rummer Københavns første gymnastiksal med ribber, bomme og barrer, og som Helle Gotveds far, N.H. Rasmussen, fik bygget for 120 år siden.

Forfatter Hans Boll-Johansen fortæller om visionære N. H. Rasmussen, og arkitekt Simon Hvidt fortæller om, hvor vigtigt det er for kulturarven at bevare fredede bygninger.

Det er gratis at deltage. For at de ved, hvor mange I skal feste sammen, skal du
tilmelde dig på gotved.dk