Hvordan finder jeg den rette arbejdskraft til min virksomhed, hvordan får jeg en byggetilladelse, har jeg mulighed for at blive leverandør til kommunen? Disse og en række andre spørgsmål kan du få svar på til Frederiksberg Erhvervstræf den 4. april klokken 17 til 19 på Frederiksberg Rådhus.

Det er fjerde gang, borgmesteren og Frederiksberg Kommune inviterer Frederiksbergs virksomheder til erhvervstræf. Her kan du høre mere om kommunens og en række samarbejdspartneres tilbud og services til virksomheder.

Borgmester Simon Aggesen (C) ser frem til at møde byens virksomheder: ”Alle virksomheder på Frederiksberg er inviteret, og jeg håber, at rigtig mange igen i år har lyst til at lægge vejen forbi. Dialog er afgørende, og det er vigtigt for os som kommune at høre om virksomhedernes behov og ønsker, ligesom vi gerne vil prioritere at fortælle om de tilbud og services, som kommunen og en række samarbejdspartnere har til virksomhederne.”

Program.
Kl. 17.00: Borgmesteren byder velkommen
Kl. 17.00-19.00: Besøg messestandene, hvor du kan få mere viden om byggesagsbehandling, hvordan du bliver leverandør til kommunen, hjælp til rekruttering, erhvervsaffald og meget mere.

Oplæg.
Kl. 17.15-17.40: Flemming Troelsen, Erhvervshus Hovedstaden. Hør mere om, hvad Erhvervshus Hovedstaden kan gøre for dig.
Kl. 17.40-18.00: Mette Buskjær Rasmussen, CopenVirk, Greater Copenhagen EU Office. Hør om, hvordan din virksomhed får hul igennem til EU´s puljer.
Kl. 18.00-18.15: Lillian Rasch Madsen, Frederiksberg Kommune. Hør om de nyeste tiltag på byggesagsområdet.
Kl. 18.15-18.35: Adam Hey, Frederiksberg Kommune. Hvad der skal til, for at din virksomhed kan blive leverandør til kommunen?

Læs mere her og tilmeld dig erhvervstræffet senest 1. april.