De årlige forhandlinger om kommunens økonomi står for døren. Derfor inviterer Frederiksberg Kommune igen i år til borgermøde om budget 2021 i Kedelhallen på Nyelandsvej 75A, tirsdag den 25. august fra klokken 19 – 21.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Frederiksberg

På mødet får du et overblik over Frederiksberg Kommunes økonomi. Derefter bliver der rig lejlighed til at stille spørgsmål til budgetforslaget og give kommunalbestyrelsen gode råd med på vejen, inden de politiske forhandlinger starter. Du kan læse budgetforslaget på www.frederiksberg.dk/budget2021 fra tirsdag den 18. august.

Borgmester Simon Aggesen (C) ser frem til borgermødet:

”Budgettet handler om mere end bare tal og bundlinje. Det handler om vores alles hverdag, om klimaet og byen for alle. Derfor håber jeg, at mange vil benytte borgermødet til at give deres mening til kende, så vi kan få input og kommentarer fra dem, som budgettet har størst betydning for”.

På grund af coronasituationen er der et begrænset antal pladser, og tilmelding via www.frederiksberg.dk/budget2021 er derfor nødvendig. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet.