Tirsdag den 1. oktober inviterer Frederiksberg Kommune til borgermøde om budgetforslaget for 2020.

De årlige forhandlinger om kommunens økonomi står for døren. Derfor inviterer Frederiksberg Kommune igen i år til borgermøde om budget 2020 i Kedelhallen på Nyelandsvej 75A, tirsdag den 1. oktober fra klokken 19 – 21.

På mødet får du et overblik over Frederiksberg Kommunes økonomi. Derefter bliver der rig lejlighed til at stille spørgsmål til budgetforslaget og give kommunalbestyrelsen gode råd med på vejen, inden de politiske forhandlinger starter. Du kan læse budgetforslaget på www.frederiksberg.dk/budget2020.

Borgmester Simon Aggesen (C) håber på at se mange til borgermødet: ”Budgettet handler om mere end bare tal og bundlinje. Det handler om børnene, klimaet og byen for alle. Derfor håber jeg, at se mange til borgermødet, så vi kan få input og kommentarer fra nogle af dem, som budgettet har størst betydning for.”

Kommentarer til budgetforslaget.
Du kan indsende kommentarer til budgetforslaget på e-mailadressen budget20@frederiksberg.dk indtil den 4. oktober klokken 12. Kommentarerne bliver samlet og formidlet videre til kommunalbestyrelsen forud for budgetforhandlingerne.

Læs pressemeddelsen her.