Er der behov for at gøre kvarteret omkring Finsensvej grønnere, tryggere og mere samlende for beboere og gæster? Og i givet fald: Hvordan gør vi det? Det er emnet for en byvandring med efterfølgende workshop lørdag den 13. april fra 12.00 til 14.30. Alle er velkomne.

Frederiksberg Kommune er i gang med at undersøge, hvordan holdningen er til kvarteret omkring den vestlige del af Finsensvej blandt borgere og brugere. Undersøgelsen bliver en del af den politiske beslutning om en eventuel områdeudvikling, som Frederiksberg Kommunalbestyrelse skal træffe senere på året.

Som et led i arbejdet inviterer kommunen nu alle interesserede til at fortælle om deres holdning til området og deres ønsker til fremtiden. Det kan ske ved at deltage på en byvandring og en efterfølgende workshop lørdag den 13. april klokken 12 til 14.30. Mødestedet er KU.BE, Dirch Passers Allé 4 på Frederiksberg. Herefter tager deltagerne på en gåtur i området sammen, og efterfølgende lægger KU.BE rammer til en fælles workshop.

Man kan også bidrage til arbejdet ved at udfylde et spørgeskema om området. Find skemaet på www.menti.com. Brug koden 26 63 78. Det tager cirka fem minutter at udfylde. Sidste chance for at udfylde skemaet er 23. april 2019.

Læs mere her.