FNs verdensmål for en bæredygtig klode er nu på dagsordenen i samarbejdet mellem Frederiksberg Kommune og de almene boligorganisationer på Frederiksberg, meddeler kommunen. Indsatsen skal blandt andet medføre, at de almene boligorganisationerne med hjælp fra Frederiksberg Kommune vil arbejde for at sortere ti procent mere affald i de kommende år.

Indsatsen blev drøftet på det seneste møde i Boligforum. Boligforum er et samarbejdsorgan, hvor almene boligorganisationer og Frederiksberg Kommune drøfter boligrelaterede emner og lægger fælles planer for den bæredygtige by gennem strategisk boligudlejning og boliganvisning samt nu også FN´s Verdensmål.

Borgmester Simon Aggesen (C) er glad for samarbejdet og for indsatsen:

”Frederiksberg skal være en bæredygtig by på alle måder, miljømæssigt, socialt og økonomisk. Det sker kun, hvis vi alle arbejder sammen om at udvikle byen bæredygtigt, og bestræber os på at gøre de overordnede verdensmål til konkret bæredygtig virkelighed. Boligorganisationerne er en utrolig vigtig medspiller i de bestræbelser, og jeg vil gerne kvittere for deres engagement og vilje til at gøre en forskel,” siger han.

Læs mere her

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk