Kun få skridt fra Frederiksberg Allé og Vestebrogade finder du den nye ‘hidden gem’; Kunstshoppen Monday Studio. Her kan du lade dig forføre af avantgarde unika-pynt, kunst & design og duften af hjemmelavet gløgg, når de åbner dørene til et festfyrværkeri af en julestue d. 7.-8. december.

Foto: Kunstshoppen Monday Studio

Tag hovedspring ned i håndmalede julekugler, keramiske skov-universer, ‘flettede’ hjerter i genbrugstræ, håndtuftede kræmmerhuse, årets julesok i ægte læder, tekstilpynt med krøllet hank, håndillustrerede fisk i alverdens farver og meget meget mere. I Monday Studios julestue finder du den fineste, mest finurlige og avantgarde julepynt, der giver enhver julekugle fra Illums Bolighus baghjul.

“Vi ønsker at fejre julen, og samtidig fremhæve alle de mange dygtige kunstnere, designere og kreatører, vi har i Danmark. Hele Monday Studios mission er at tilbyde små og upcoming kreative et talerør og en platform, hvor de kan eksponere deres kunst og designs, og samtidig give alle besøgende mulighed for at købe kunst og lokalproduceret unika-pynt til en pris, hvor alle kan være med.”, fortæller Jakob Hindhede og Sofie Birkum, der er stiftere af Monday Studio.

Julepynt og gaver med god samvittighed.
Med original kunst og design i gave slår du ikke kun de øvrige gæster af pinden juleaften – du gør også en forskel for de selvstændige, små forretningsdrivende så som lokale kunstnere, designere og illustratorer. Ved at købe lokalt og småt, men godt, er du med til at bane vejen for fremtidens kunstnere og sikrer en grøn og bæredygtig jul.

Udover smukt unika-julepynt finder du i Monday Studio også originale og limited edition kunstværker til mellem 250-2500 DKK, kunstmagasiner, bøger og limited edition t-shirts & sweatshirts. Kort sagt; Der er noget for enhver smag og pengepung.

Monday Studio serverer hjemmelavet gløgg til alle gæster. Besøg julestuen d. 7.-8. december kl. 11-16.