Viola Sky er den yndigste lingeri butik Dit Frederiksberg nogensinde har besøgt, den er super feminin og man får følelsen af at være trådt ind i det fineste boudoir – overalt får man øje på nye detaljer, stilfulde underkjoler med de sødeste blonder, nydelige bh sæt i bedårende farver – her er der ingen tvivl om, at man er i en butik hvor designeren brænder for sit arbejde, at skabe lækkert og smukt lingeri til kvinder.

Designeren bag Viola Sky hedder Sonja Wolffbrandt Christensen og er en sand mester inde for hendes felt, hun har sans for detaljen, at sammensætte de forskellige stoffer og farver samt at præsenterer de forskellige dele på en feminin og smagfuld måde.

Sonja har haft butikken i halvandet år, hun startede sin karriere på Hellerup tekstil akademi, men det var nu ikke der, at nysgerrigheden blev vagt. Som barnebarn af efterkrigstidens opfindsomme kvinder voksede hun op med den holdning, at hvis man drømte om noget, måtte man selv skabe det. Med denne filosofi i baghovedet faldt hun som 17-årig over en bog om lingeri og syede sit første sæt lingeri i smuk silkesatin, siden har tingene udviklet sig. Sonja gik direkte fra skolen til at blive selvstændig, først med en webshop der åbnede i 2004 og senere åbnede hun butikken i Smallegade, samtidig har hun også fået en del forhandlere rundt om i Danmark.

Sonja designer hele kollektionen selv og får syet de forskellige kollektioner i Europa. Kollektionen henvender sig til kvinder fra 30 års alderen og op, og faktisk så kommer der mange mænd ind i butikken for at købe gave til deres partner.

Sonja fortæller, at bambuslinjen er yderes populær, nok også fordi den er bæredygtig og til efteråret kommer der mange flere farver til den linje. Badetøjet er også meget populært, det har en super god pasform og er lavet i en fantastisk kvalitet. Desuden tilbyder Viola Sky BH størrelser fra A-F.

Du finder Viola Sky i Smallegade 43B – hvis du ikke kan vente med at se den smukke kollektion kan du gå på webshoppen her, der kan du også læse meget mere om brandet Viola Sky, om skønhed, se på udsalgsvarene og alt muligt andet. Viola Sky tilbyder også et minikursus i 12 dele, her du kan finde ud af hvordan du ved hjælp af lingeriets magiske virkning får den pæneste krop, hvad der klæder lige præcis dig, hvordan du skal vælge dit lingeri og mange flere fantastiske tips.
Du bliver samtidig tilmeldt nyhedsbrevet, hvor du får nyheder og tilbud. Du kan også vælge at følge Viola Sky på Facebook lige her.