December er den måned på året, de fleste af os glæder sig og ser frem til. Lysene tændes, familie og venner samles, træerne bliver pyntet og ikke mindst – gaverne åbnes. Ligeså vigtigt er det at nyde julestemningen med god mad og lækker vin.

Derfor har Holte Vinlage udvalgt nogle herlige vine til særdeles skarpe priser, der vil egne sig perfekt til forskellige formål. Nu er december måned jo andet end and, flæskesteg, brunede kartofler og rødkål. Holte Vinlage har med denne annonce valgt at lægge vægt på vine, som du også vil kunne nyde til andre solide vinterretter. Du finder også vine der ikke nødvendigvis behøver mad til.

Terre de Brume
2014 Languedoc

En af deres helt store kundefavoritter er endelig på lager igen – bedre end nogensinde før. Skønt moden og behagelig fyldig. Den lidt fede frugt går flot i harmoni med masser af krydderier og varme, og så afsluttes den af en lang blød og venlig eftersmag.

Vinen egner sig til stort set alt, og lige nu kan du købe den til en ekstra god pris! Læs mere her. 

 

 

La Syrah
2017 Domaine les Yeuses

Masser af sydfransk charme med smag af saftige kirsebær, brombær, lakrids, peber og kanel. Vinen har et dejligt friskt præg over sig, og det gør den ligeså velegnet til en stille onsdag aften som til julemaden.

Vinen kom i TOP 100 over de bedste vine fra Languedoc-Roussillon ved London Wine Trade Fair! Læs mere her.

 

 

 

“Årets Juleport”
LBV 2015

Ingen december uden portvin. Med denne Late Bottled Vintage er du sikret mange herlige hyggestunder. Den smager virkelig godt!

Duft og smag har tætte, ungdommelige hyldebær- og solbærnuancer med fyldige chokolade-undertoner og en anelse sort peber. Den hører til i den kraftige ende med både fylde og koncentration. Sødmen holdes i skak af faste tanniner, således at vinen fremstår yderst afbalanceret. Læs mere her.

 

Klik her for at læse mere om varerne.