Musikforum Frederiksberg præsenterer her en ny koncertform, nemlig kombinationen af digtoplæsning og performance med live electronics som ydermere tilsættes klassisk blokfløjte. Det sker den 10 oktober kl. 19.30.

Foto: Musikforum Frederiksberg

Den frederiksbergensiske forfatter Ditte Steensballe har netop udgivet en anmelderrost
novellesamling ”Requiem for en kornmark”. Men i denne forbindelse har hun skrevet en tekst om tårer. Det er en undersøgelse af forskellige former for tårer – tårer grædt af sorg, tårer grædt af glæde og tårer grædt af grin. Hver tåre får sin stemningsmæssige lille fortælling og sin egen soundscape at falde ind i. Som koncertperformance vil Ditte Steensballe læse sine tekster op, mens fløjtenist Louise Hjorth fortolker teksten i musik og indkorporerer live sine fløjter i de elektroniske kompositioner sammen med diverse loops og elektronik.

Koncerten afholdes i samarbejde med kunstneren Karin Olesen, som åbner sit galleri og serverer hjemmelavet chai-the under koncerten. Arrangementet er 3. koncert i Musikforum Frederiksbergs efterårssæson. Entré koster 100 kr. og billetter købes i døren eller på billet.dk.

OBS: begrænsede antal pladser (max 20)  Sted: Galleri Karin Olesen, Gl. Kongevej 179, Frederiksberg.