Flere borgere i Region Hovedstaden oplever i dag, at de ikke kan booke en tid til vaccination, selvom de er blevet inviteret i e-Boks til vaccination. Det oplyser Region Hovedstaden i en pressemeddelelse.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Det skyldes, at Region Hovedstaden afventer en melding fra sundhedsmyndighederne om, hvor mange vacciner de får i næste leverance, og hvilke målgrupper der skal prioriteres, fortæller formand for Region Hovedstadens vaccine-task force Jonas Egebart.

“De vacciner, regionen indtil nu har modtaget, har vi givet til særligt udsatte, ældre og frontpersonale. Vi har endnu ikke modtaget information fra sundhedsmyndighederne om, hvor mange doser vi får med næste leverance. Som følger heraf har vi lige nu lukket for booking af vaccination. Det er derfor ikke muligt at booke vaccinationstider hverken digitalt eller på telefon,” siger Jonas Egebart.

Statens Seruminstitut oplyser, at de er i forhandlinger med Pfizer om de næste leverancer. Region Hovedstaden forventer at kunne komme med en opdatering i morgen.