Frederiksberg Have Yoga er en lille hyggelig yogaskole med en smuk beliggenhed i Haveselskabets Have. Yogaskolen lægger vægt på høj kvalitet i undervisningen og en uhøjtidelig og positiv stemning. Og det får de mange glade brugere af. 

En af dem er Christian, der kommer til yoga cirka en gang om ugen. Han kommer sammen med sin kæreste Mariah. Det er hende, der har fået ham igang med yoga, men han har tænkt på at gå igang i flere år:

“Jeg har tænkt på at det ville være godt for min ryg i årevis, men jeg troede egentlig at det var mest for kvinder. For nogle år siden blev en af mine venner så yogalærer og så tænkte jeg at jeg måtte igang. Men det skete altså først da jeg mødte Mariah.

Jeg kan virkelig mærke en forskel, når jeg har været til yoga. Jeg kan især også mærke, når jeg har sprunget en gang over. Det kan kroppen ikke lide”, siger Christian

Frederiksberg Have Yoga tilbyder yoga for alle. Der kræves ingen andre forudsætninger end dem du har – udover behageligt tøj.

 

Du finder Frederiksberg Have Yoga på Frederiksberg Runddel 1.