Dette indhold er sponsoreret

Har I svært ved at finde de rette kandidater til en åben stilling i jeres virksomhed – eller blot svært ved at overskue rekrutteringsprocessen? Hos Adecco bliver I, med garanti, hjulpet godt på vej og helt i mål via en rekrutteringsproces, der hjælper jer fra annoncering til ansættelse. Gennem Adecco er der mulighed for rekruttering i København, da et af Adeccos rekrutteringsbureauer er placeret centralt i København ved Frederiksberg Rådhus. Grunden til den centrale placering er, at Adecco ønsker at være tæt på kunder såvel som kandidater. På den måde kan de være behjælpelige gennem hele rekrutteringsprocessen – fra annoncering, search, screening, interviews og tests – til ansættelse, rådgivning, evaluering og opfølgning.

Rekrutteringer kan være dyre
Ved første øjekast er det som regel billigere for jer, at rekruttere gennem jeres egen HR-afdeling, men dette betyder ikke nødvendigvis, at det er den bedste eller billigste løsning. Grundet HR-afdelingens andre opgaver, og at rekruttering ofte ikke er afdelingens primære funktion, kan der være større chancer for fejlrekrutteringer, hvilket koster på bundlinjen. Det kan derfor være en god idé for din virksomhed at få hjælp fra et rekrutteringsfirma. De kan hjælpe jer med at finde de rigtige medarbejdere, så du – og jeres HR-afdeling – kan fokusere på det, I er specialister i. Rekrutteringsbureauet laver målrettet annoncering, direkte search, tests og interviews. I sidste ende sparer det jer for alt det besværlige som tilbagemeldinger, afslag, for-interviews og meget andet.

Hvad får du for pengene?
Det kan synes dyrt, at få andre til at rekruttere – men de ressourcer din virksomhed selv putter i arbejdet, der kan resultere i mulige fejlrekrutteringer, er dyrere end omkostningerne ved at bruge et rekrutteringsbureau i den lange ende. Som oftest kommer et rekrutteringsfirma med kompetencer indenfor målrettede annonceringer af jobopslag og en større forståelse for, hvad der tiltrækker og fastholder medarbejdere.

Når du benytter dig af et rekrutteringsfirma er du altså bedre stillet til at møde en potentiel kandidat, som passer til jeres profil, da der i samarbejdet med et rekrutteringsbureau, er en mere intensiv søgning efter den rette kandidat til at varetage jeres ledige stilling. Processen med et rekrutteringsfirma koster altså mindre på bundlinjen end gennem din egen HR-afdeling, da du får den helt rigtige rekruttering af nye medarbejdere til din ledige stilling fra start af. Med et rekrutteringsfirma bliver du altså sikret den bedste proces, når det kommer til at finde nye medarbejdere hurtigt, effektivt og simpelt.