Biblioteket Frederiksberg inviterer til fyraftensmøde om visionerne for fremtidens bibliotek på Frederiksberg den 17. marts klokken 17.00 – 20.00. Det oplyses i en pressemeddelse.

Vi skal have en ny vision for Biblioteket Frederiksberg. Derfor vil vi gerne høre, hvordan, du synes, vi kan være relevante for dig i fremtiden. Det gælder både, hvis du er flittig biblioteksbruger eller kun sjældent benytter biblioteket. Du behøver altså ikke vide noget om biblioteket for at deltage! Vi er ligeså interesseret i at høre, hvordan vi kan blive relevante for de borgere, der i mindre grad benytter bibliotekets tilbud.

Fra bibliotekets side vil vi gerne drøfte digital inklusion, læsning og fællesskab, men først og fremmest vil vi gerne høre, hvad, du synes, er vigtigt for fremtidens bibliotek.
Vi tror på, at vi bygger det bedste bibliotek sammen med borgerne på Frederiksberg. Vi håber derfor at mange vil dukke op og bidrage til samtalen om fremtidens bibliotek på Frederiksberg.

Praktiske oplysninger:
Sted: Frederiksberg Hovedbibliotek
Dato: Tirsdag den 17. marts
Tid: 17.00 – 19.00

Vi serverer mad og drikke. Du må derfor meget gerne tilmelde dig til Jenni Saunte på jesa03@frederiksberg.dk senest søndag den 15. marts.