Livet skal leves, ikke kun overleves. Sådan lyder mottoet hos Annette Guhle, der i 2017 startede praksis som psykoterapeut på Frederiksberg.

Annettes fokus er på det kropsterapeutiske, også kendt som den neuroaffektive tilgang, der bygger på Susan Harts koncept. ”Jeg arbejder med de tidlige tilknytningsmønstre, som har betydning for hjernen, kroppen og nervesystemet”, fortæller Annette Guhle til Dit Frederiksberg. Og selvom klinikken på Frederiksberg er ny, er det en erfaren dame der er indehaver. Den psykoterapeutiske uddannelse er nemlig en overbygning på Annettes grunduddannelse som socialrådgiver, og som socialrådgiver har hun gennem mange år haft tæt kontakt med voksne, unge og familier, der er ramt af diverse udfordringer.

Anette Guhle har netop afholdt et foredrag om *Hvordan spotter man dagligdagens psykopat?* og det var en stor succes for de 35 deltagere, som lyttede, som nikkende genkendende og som stillede mange fantastisk spørgsmål.

Har du / I brug for at vide mere, evt. booke hende ind til et foredrag, så kan der læses mere på hjemmesiden lige her. I kan også følge med på facebook lige her.

Her kan du se et lille videoklip.

En aften i psykopatens tegn

Her er et lille 'spot' fra gårdagens foredrag i Tinghuet i Store Heddinge. Tak til de 35 deltagende der var til stede, som lyttede, som nikkende genkendende og som stillede mange fantastisk spørgsmål. Har du / I brug for at vide mere, evt. booke mig ind til et foredrag, så skal du / I være SÅ velkommen til at kontakte mig på e-mail Annette.Guhle@live.dk Du / I kan læse mere på min hjemmeside www.annetteguhle.dkAnnette Guhle – Livet skal leves, ikke kun overleves

Slået op af Annette Guhle – Livet skal leves – ikke kun overleves i Torsdag den 30. august 2018