Vidste du, at der i hjertet af Frederiksberg ligger et trykkeri, som går op i at levere kvalitet og konkurrencedygtige priser, når det kommer til tryksager til virksomheder? Hvis du ikke allerede vidste det, så gør du det nu. I denne artikel kan du møde og lære mere om Jensen Print, som er dit lokale trykkeri på Frederiksberg.

Omtanke for miljøet
At have omtanke for miljøet og bæredygtighed i hvert eneste led af produktionen er noget, som er helt naturligt for Jensen Print, og som prioriteres højt. Udover, at de har en CO2 neutral hjemmeside, bruger de også papir, som er FSC-mærket. FSC-mærket sikrer dig, at papiret med tryksager, du køber, ikke bidrager til mere fældning af skov, end skoven selv kan nå at reproducere, og at menneskene, der fælder træerne, får ordentlig løn og sikkerhed. Samtidigt er Jensen Print også glade for at benytte cykelbude, og de bruger selvfølgelig også energibesparende maskiner i produktionen. Det vil sige, at du kan købe deres tryksager med god samvittighed, fordi tryksagerne er produceret med omtanke.

Professionelt kvalitet
Hvad end du skal have trykket hæfter, flyers, kursusmapper eller varekataloger, er du altid sikker på et professionelt print, højt engagement og varer til tiden, hvis du vælger at få trykt hos Jensen Print. De benytter en af markedets bedste maskiner til digital print, og de går op i at være i front med de nyeste teknologier inden for digital print. Når først tryksagerne er produceret, så hjælper Jensen Print selvfølgelig også med professionel efterbehandling, hvad enten du har brug for en lækker finish på dine print eller laminering, fordi du har brug for en ekstra robust tryksag.

Kontakten med kunder
Jensen Print værdsætter den personlige kontakt og engagement. De er et oplagt valg, hvis du er virksomhedskunde fra hovedstadsområdet, da de leverer individuelle business-to-business løsninger. Dette skyldes ikke bare deres helt centrale placering, som gør det nemt at afhente varerne direkte i trykkeriet. Det skyldes også, at de lægger vægt på det gode samarbejde, hvor I sammen sparrer og finder de helt rigtige løsninger, så du får et produkt, du er tilfreds med. Hvad enten du har brug for et enkeltstående print eller en kontinuerlig samarbejdsaftale med et trykkeri, så kan du kontakte dem for et skriftligt og uforpligtende tilbud. På deres hjemmeside finder du ikke prislister, da de tager udgangspunkt i den enkelte kunde og finder den rette løsning til en skarp pris.

Skal du have trykket hæfter, flyers, kursusmapper eller varekataloger? Foto: ABW