Elsker du humor og satire samt vanvittige opfindelser og humoristiske avistegninger, er Storm P. Museet STEDET du bør besøge. Din nysgerrighed mættes på få kvadratmeter, og du kommer med garanti til at få rørt på lattermusklerne.  

Når du træder ind på museet, bliver du mødt af det venlige personale. Du kan kigge rundt i museets butik, og du fristes med skønne plakater, postkort, bøger, spil, Storm P. øl fra Frederiksberg Bryggeri og meget mere. Det er en skøn butik, hvis du gerne vil give en særlig gave til en du holder af.

Når du bevæger dig rundt, både i stueetagen og på 1. salen, får du indblik i mennesket og kunstneren Storm P. og hans humoristiske og finurlige univers. Hele hans liv, samtid og kunstneriske virke bliver skildret i fantastisk lyd, fotografier, film og avisklip, fra de farverige og ekspressionistiske akvareller og oliemalerier til de kendte og elskede bladtegninger, filosofiske fluer og tegnede figurer.

Udover mødet med eneren Storm P. kan du opleve den danske tradition for humor og satire i kunsten, gennem skiftende særudstillinger og formidlingsaktiviteter. Lige nu kan du opleve udstillingen; Langt, langt borte i skoven – tegninger og grafik af Louis Moe.

Der er så mange informationer, detaljer og fantastiske indtryk at hente, og vil man sikre sig at få det hele med, er det oplagt at tilmelde sig en omvisning, som tilbydes for firmaer, foreninger, private grupper etc. Du kan selvfølgelig også nyde et par timer i eget selskab og snuse rundt i en helt unik verden med streger og kanter.

Dit Frederiksbergs fotograf, Jesper Thode Larsen, var forbi på besøg. Tag et kig indenfor her. Du kan få alle informationer om museet lige her.