Brochuren for Frederiksberg Kommunes sommerferieaktiviteter, Sommer på Frederiksberg, lander på skoler og biblioteker i uge 21.

Uanset om du er til kreative projekter, eller der skal være fart over feltet, så er der masser at lave på Frederiksberg til sommer. Hvert år arrangerer Frederiksberg Kommune og en række af de lokale foreninger nemlig sjove og spændende sommerferieaktiviteter for børn. Og i år er ingen undtagelse.

Traditionen med at tilbyde fritidstilbud af høj kvalitet til børn – også i sommerferieperioden – har efterhånden en del år på bagen, og det er et vigtigt tilbud for børnefamilierne på Frederiksberg, mener

Foto: Anne Beth Witte

borgmester Jørgen Glenthøj (C): ”Det er de færreste forældre, der kan holde fri eller være bortrejst i alle skolernes sommerferieuger. Derfor er det rart at vide, at man sagtens kan holde en både sjov og meningsfuld sommerferie hjemme på Frederiksberg. Det, tror jeg, mange familier sætter pris på.”

I uge 21 omdeles brochuren Sommer på Frederiksberg til skoler og biblioteker på Frederiksberg. Her finder man beskrivelser af de konkrete aktiviteter og samlingspunkter, men det er også muligt at orientere sig om de mange tilbud på hjemmesiden kube.frederiksberg.dk/sommer-paa-frederiksberg.

Aktiviteterne er centreret omkring tre samlingspunkter i byen: Hovedbiblioteket, KU.BE og Lindevangsparken, hvor børnene kan dukke op og frit tage del i dagens aktiviteter: ”Vi har ændret konceptet for vores sommerferieaktiviteter lidt, så vi i højere grad laver åbne aktiviteter, der ikke kræver tilmelding. Det giver familierne større fleksibilitet, når ferien skal planlægges. Og så tror jeg, at det vil give endnu flere børn mulighed for at være med og måske lære noget nyt – eller få nogle nye venner”, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Simon Aggesen (C).

Der vil dog fortsat være enkelte aktiviteter, som kræver tilmelding, blandt andet ture med naturvejlederne og aktiviteter hos selvejende foreninger og organisationer. Datoer og beskrivelse af aktiviteterne vil fremgå af brochuren Sommer på Frederiksberg.

Læs mere lige her.