Kontinentalsenge har en god højde, så de er nemme at stå op fra om morgenen, hvilket sammen med deres høje komfort gør dem velegnede til ældre, der ikke har voldsomt med kræfter til at løfte sig fra liggepositionen. Dog kan alle nyde godt af disse senge, for de er nemme at stille an, er lækre at sove i og består af flere udskiftelige lag. Så overvej at få kontinentalsenge hos SengeSpecialisten.

En kontinentalseng består af flere lag
Ved kontinentalsenge har du ikke sengeramme, men madrasser i flere lag. Øverst kommer der en topmadras, så en springmadras eller et af alternativerne hertil. Nederst vil du typisk have en simpel boksmadras. Alle disse lag gør, at en kontinentalseng har større dybde end andre sengetyper, så det ikke blot er kroppens midte, hvor meget af vægten er samlet, der får lov at synke ned i madrassen.

Hver halvdel af sengen kan have egen modstandsdygtighed
Hvis du køber en kontinentalseng til to personer, kan du og din partner glæde jer ved, at komforten kan gøres anderledes fra den ene side af sengen til den anden. Fx kan den ene side af sengen gøres en anelse mere hård, så den er ideel til folk med høj vægt, mens den anden side kan være så blød, at den er behagelig for partnere, som ikke vejer nær så meget. I behøver ikke acceptere ens hårdhed.

Slip for revnen mellem sengehalvdele
Da topmadrassen typisk dækker over hele sengen, undgår du og partneren de revner i midten, der er at finde ved mange dobbeltsenge. Trods hver halvdel af sengen har sin egen hårdhed, bliver der altså ikke nogen grænse mellem de to. Det gør kontinentalsenge gode til at nusse under dynerne på – og gør det en anelse nemmere at begive sig ind på partnerens halvdel af sengen over nattens løb.

Hvis du køber en kontinentalseng til to personer, kan du og din partner glæde jer ved, at komforten kan gøres anderledes fra den ene side af sengen til den anden. PR-foto.