Er du der hvor du et utal gange har sat stolen for døren til din ven/kæreste/barn, fordi de igen er ”faldet i” – har forsøgt at drukne dem i omsorg, for igen at starte det hele forfra igen med at skælde ud, gemme flasker og tro på det hele nok skal gå? Du skal vide, at du ikke er alene, og du på ingen måde er forkert i alt det du har forsøgt.

At tænke sig at sidde i en gruppe og dele dette med andre, kan føles endnu mere svært. Mange oplever at det at skulle dele med andre, ikke giver mening, og de helst vil holde deres erfaringer for dem selv. Men lige her, er Annettes oplevelse at det netop er der hvor I deler, at det bliver forløsende.

Forløbet indeholder både undervisning, jeres historier og deling af jeres erfaringer, tanker og følelser.

Anette Guhle har i mange år arbejdet som misbrugsbehandler, haft mange både drikkende, og pårørende i samtaler/behandling. Det som hun har oplevet, er at mange pårørende, er endt i en spiral, hvor de tror at de er de eneste, og at de kan håndtere det at være i tæt kontakt med en misbrugende. Det bliver ofte meget skamfuldt, og meget sorgfuldt.

På grund at disse tider vi lever i lige nu, tilbyder hun forløbet både online og ved fysisk møde – fysisk vil det dog ikke være muligt andet end at lave meget små fysiske grupper, på 4 + hende.

Vil du vide mere om begge muligheder, så læs mere her og se hvornår begge forløb starter op m.m.

Foto: ABW