Pressefoto

Fredag 7. maj og lørdag 8. maj 2021 kan hele familien opleve Botanisk Have efter lukketid. Kom og få et spændende indblik i de nataktive dyr og planternes skjulte liv. Du kan selv gå på opdagelse i den stemningsfulde have ‘By Night’, eller deltage i særrundvisninger, botanisk værksted eller en quiz.

Aftenens program for Nat i Botanisk Have byder bl.a. på:

Danmarks nataktive dyr. Vi har fundet en stribe af vores hjemlige pattedyr og fugle frem fra museets samlinger. Kig forbi og hør om bl.a. ugler, flagermus, grævling, ræv og bæver.

Quiz om nattens lyde. Kan du gætte de dyrelyde, man kan høre i den danske natur om natten?

I det botanisk værksted kan man plante sin helt egen plante til natsommerfugle og få den med hjem.

Se hvor mange fuglearter du kan finde i Botanisk Have med vores fugleguide i hånden. Du kan få guiden udleveret i pavillonen lige inden for indgangen.

Få en guidet tur rundt i haven, hvor vi ser på, hvad planterne gør om natten og ikke mindst alt det liv, de tiltrækker i mørket. Rundvisningerne varer ca. 30 minutter. Der vil max være 20 deltagere pr. rundvisning, så der er god plads til at holde afstand. Deltagelse er gratis, men man skal booke sig ind på rundvisningerne ved at få en billet udleveret i pavillonen lige inden for indgangen til haven.

Først på aftenen bliver der også mulighed for at tanke op i kaffevognen foran Palmehuset, hvor Mundfryd sælger forfriskninger og lækkerier til at stille den lille sult.

Det praktiske

Adgang: Nat i Botanisk have. Fredag 7. maj og lørdag 8. maj 2021 fra kl. 18.30 til 22.30. Deltagelse er gratis. Vær dog opmærksom på, at vi max kan have 500 gæster i haven ad gangen, så ventetid kan forekomme.

Indgang: Hovedindgangen til Botanisk Have, Gothersgade 128, lige ved Nørreport Station.

Lommelygte: Hvis du regner med at være i haven til ud på aftenen, hvor mørket falder på, så overvej at tage en lommelygte med.

Palmehuset vil være lukket på aftenen.

Corona: Det er ikke nødvendigt at vise coronapas til dette arrangement, da det foregår udendørs.