I en lille brostensbelagt sidegade til Vesterbrogade og Frederiksberg Allé byder byens nye art shop & galleri, Monday Studio, alle kulturryttere og andet godtfolk velkommen til en weekend med kunstsvingom og gode tilbud.

Fredag d. 6. september åbner dørene til en ny kunstoase, Monday Studio, der med kunsten som fortegn, præsenterer et unikt univers af originale og limited edition-værker, bøger, magasiner og kulturoplevelser. Åbningen bliver fejret med en Grand Opening fredag d. 6. september kl. 16.30-20.00 – og de gode åbningstilbud fortsætter weekenden ud.

Monday Studio – din nye yndlingsshop på Vesterbro.
I Monday Studio kan kunstelskeren købe et originalt kunstværk, men det er også muligt at finde kunst i en prisklasse, der gør det muligt at give kunst i værts- eller fødselsdagsgave eller skifte sine plakater ud med kunstværker – også på SU. Monday Studio er skabt af folket til folket – og alle er velkommen i Brorsonsgade nr. 8. I Monday Studio kan du følge med i, hvad der rører sig på den københavnske kunstscene. Shoppen er et konstant foranderligt og dynamisk rum, hvor de mange kunstværker cirkulerer fra væg til store mapper, du selv kan bladre i – så et besøg i Monday Studio
vil være en ny oplevelse hver gang.

Nomadisk kulturhacker-duo slår rødder på Vesterbro.
Bag Monday Studio står den københavnske kulturhacker-duo, Jakob Hindhede og Sofie Birkum. Sammen har de tidligere stået for flere pop-up kunstevents og udstillinger, blandt andet den 4 dage lange kunstfestival “Salon Monday”, der i juni ‘19 løb af stablen i Nordhavnen. Nu er tiden blevet til at slå teltpælene i Vesterbrosk jord, og fortsætte den mangfoldige og alsidige tilgang til kunst og kultur – og dermed byde velkommen til Monday Studio i Brorsonsgade. Deres mangeårige erfaring fra den danske kunstbranche sikrer et skarpt udvalg af lovende up-coming kunst, og et særligt kurateret udvalg af bøger og tekstiler med et twist.

Monday Studio vil ikke være endnu et galleri.
Med Monday Studio ønsker Sofie og Jakob, at kunsten skal mere end blot sættes skue – den skal tages på og opleves i den travle hverdag. Med Monday Studio vil de skabe en oase, et frirum, hvor kunsten og kreativiteten kan få lov at blomstre, og dermed opstår den særskilte hybrid af et showroom med plads til udstilling, butik, workshops og events.

Kom med til den store åbningsfest d. 6. september, hvor der bydes på kølig vin og øl samt gode tilbud.

Du kan følge med Monday Studio’s facebookside lige her.