Bordet er pyntet, champagneglassene står klar, og dørklokken ringer. Det er nytårsaften – alt skal være lækkert, og alle skal forkæles. Men hvad hælder du i glasset? Holte Vinlager Frederiksberg står til tjeneste. 
 
Menuen nytårsaften er knap så forudsigelig som juleaften, og derfor er det en udfordring at sige noget klogt om nytårsvin. Hvad der er bedst at drikke, afhænger naturligvis af maden. En ting er dog sikkert – aftenen skal fejres med pomp og pragt på tallerken og i glas. Årets sidste aften rummer både faste indslag og muligheder for personligt præg, når det handler om mad og vin. Champagne må man servere, kransekage kan man servere, nytårstorsk spiser nogen, mens andre sværger til en tournedos eller sæsonens vildt.
 
De har nogle rigtig gode anbefalinger (og 10 gode råd) til dig, som du forhåbentlig vil blive inspireret af. De har samlet dem på deres hjemmeside, så det er nemt og hurtigt for dig, at få et overblik. Her finder du også deres anbefalinger til champagne til nytår, samt deres vin-guide til prisvenlige vine.